Naar boven

Vila

Vila logo

VILA voor eigentijdse mode

VILA bestaat sinds 1994 en is onderdeel van een Nederlands familiebedrijf. Het is ontstaan uit het idee dat kleding voor jonge vrouwen niet alleen stylish en eigentijds moet zijn. Maar ook zeker gedurfd en opvallend. Voor vrouwen en jonge meiden die nieuwe dingen proberen. Graag trends volgen, maar daarin ook niet altijd volgzaam willen zijn. Kortom een collectie voor vrouwen die een eigen stijl hebben.

VILA, partydress en dagelijkse outfit

Het merk heeft een collectie van A t/m Z. Voor dagelijks draagcomfort, maar ook voor feesten, festivals en vakantietrips is het merk erg gewild. De keuze op het gebied van totaaloutfits is dan ook erg uitgebreid. Speciale items zijn de bohemien jurken, de kleurige tops en de opvallende leggings. Zoekt u een combinatie? Kijk dan eens naar de merken Maison Scotch en Tramontana.

VILA koop je bij Derksen Mode

Zowel in de winkel in Tubbergen als op deze online shop vind je een ruime collectie van VILA. Bestel je online voor 21 uur, dan ontvang je jouw bestelling de eerstvolgende werkdag. Vanaf 50 euro is de verzending gratis.