Naar boven

Vanguard

Vanguard stoere mannenmode

Vanguard… a way of life. Het geluid van ronkende motoren… leren jacks, stoere shirts, klassieke sweaters en een ruige jeans. Mode voor echte mannen. Zo kunnen we Vanguard het beste omschrijven. Comfortabele kleding voor de sportieve, actieve én modebewuste man. Een man die exact weet wat hij wil. Op zijn werk en in zijn vrije tijd. Casual en stijlvol.

Vanguard ruige levensstijl

De ontwerpen van deze collectie hebben een paar belangrijke uitgangspunten. Duurzaamheid, zodat de kleding tegen een stootje kan. Natuurlijke materialen die passen bij actieve bezigheden buitenshuis. En een stijl die past bij stoere mannen die van een uitdagend leven houden. De drager moet ervan uit kunnen gaan dat zijn kleding zijn levenstijl bij kan houden. En dat kan Vanguard. Het merk combineert goed met de merken Cast Iron en PME Legend.

Vanguard koop je bij Derksen Mode

Een uitgebreide collectie van dit gave merk vind je bij Derksen Mode. Zowel hier in de webshop als ook in onze winkel in Tubbergen. Voor een persoonlijk advies kun je natuurlijk altijd een afspraak met ons maken. We helpen je graag verder.