Naar boven

Superdry

Superdry

Superdry met haar signature-kenmerken is een grote favoriet


Superdry is het van origine Engelse kledingmerk dat een jaar of tien geleden ongemerkt een grote fan-base begon op te bouwen. Steeds meer rugzakken, damesshirts, herenshirts en sweaters met Japanse tekens en grote logo’s verschenen in het Engelse straatbeeld. En het waaide snel over naar Nederland.<

Superdry voor casual hippe kleding

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot favoriet bij liefhebbers van casual hippe kleding. Het volgt de trends op de voet en vernieuwt bij elke collectie zonder de typische kenmerken los te laten.

Superdry shirts, long-sleeves en sweaters

Onze Superdry collectie bevat altijd de typische signature-shirts met het grote Superdry logo. Voor de dames zijn ze getailleerd. Uiteraard ontbreken ook de longsleeve shirts voor de heren niet. Geheel volgens de 2018 trends bevat deze collectie opvallende kleuren en ook de uitvergrote nature-prints zoals bladeren en dierenprints vind je bij ons terug.

Superdry koop je bij Derksen Mode, in de winkel en online

Superdry is een van onze populaire merken zowel in de winkel als in deze webshop. Kies je voor trends, vind je merkkleding belangrijk en wil je kwaliteit? Dan is dit een goed merk om voor te kiezen. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan ontvang je je bestelling de eerstvolgende werkdag. Vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten.