Naar boven

Studio Anneloes

Studio Anneloes bij Derksen Mode
Studio Anneloes - Het hele jaar door nieuwe collecties van dit op en top vrouwelijke Nederlandse merk

Studio Anneloes - 100% Hollands

Toen Anneloes van der Heijden op 1 mei in 2006 haar showroom opende had ze niet bedacht dat 10 jaar later Studio Anneloes een begrip zou zijn in de Nederlandse mode. Studio Anneloes profileert zich graag als een fast-fashion merk voor vrouwen. Dat betekent dus dat ze regelmatig uitkomen met nieuwe leuke modecollecties. Fast-fashion hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit van de kleding dan wel slecht zal zijn. De stoffen en materialen die ze gebruiken zijn van goede kwaliteit en de pasvormen zijn gemaakt voor de Nederlandse vrouw. Leggings? Broeken? Tops? Waar je ook naar op zoek bent, Studio Anneloes heeft het voor je.

Op en top vrouwelijk met Studio Anneloes

Studio Anneloes staat voor vrouwelijkheid en vrouwelijke pasvormen. Als dit jouw stijl is dan hoef je niet verder te kijken dan Studio Anneloes. Al is het natuurlijk wel heel leuk om je outfit te mixen en matchen. Daarom moet je ook zeker een kijkje nemen bij de merken: Studio Mo, Dreamstar en Juffrouw Jansen.

Keuze genoeg met Studio Anneloes

In onze winkel in Tubbergen vindt je een uitgebreide collectie van Studio Anneloes. Bij ons kun je de collectie op je gemak bekijken en passen. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag.