Naar boven

Sixroad

Sixroad - Voor accessoires waar je je voor omdraait

Sixroad passie voor riemen

De ambacht straalt er van af. In alle collecties van dit accessoire merk is de passie voor het vak terug te zien. Met een riem van Sixroad maak je direct een goede eerste indruk. De accessoires zijn altijd volgens de laatste trends. Hiermee is jouw riem nooit saai en degelijk. Voor elke man of vrouw is er een gepaste riem te vinden. Door de variatie in gulpen, breedte, leermateriaal en kleur is geen enkele riem hetzelfde.

Maak je outfit af met Sixroad

Een riem kan meerdere functies hebben. Draag jij je riem op een praktische manier omdat je broek anders afzakt? Of is een riem voor jou een aanvulling op je outfit? De riemen van Sixroad zijn dat in ieder geval wel. Deze riemen geven je look een flinke boost. De trendy en klassieke modellen zijn bij elke outfit te dragen.

Sixroad bij Derksen Mode

Momenteel verkopen wij dit mooie accessoire merk nog niet online. Kom dus snel naar onze winkel in Tubbergen en kies jouw favoriete riem uit onze brede collectie. Wij staan graag voor je klaar om je te adviseren en te helpen onder het genot van een kop koffie.