Naar boven

Rinascimento

Rinascimento bij Derksen Mode
Rinascimento - Strakgesneden pantalons afgewisseld met luchtige tops en blouses van Italiaanse klasse

Rinascimento, mode uit Italië

Denk je aan Italiaanse klasse, dan denk je aan Rinascimento. Dit vrouwelijke merk belichaamt de Italiaanse vrouw: Onafhankelijk en elegant. Het mooie kledingmerk is niet alleen voor Italiaanse vrouwen weggelegd, ook wij Hollandse dames kunnen een graantje meepikken van de Italiaanse allure. In de collectie van Rinascimento zien we onder meer strakgesneden pantalons afgewisseld met luchtige tops en bloezen.

Rinascimento kleding met Italiaanse finesse

Uiteraard worden de Rinascimento kledingitems met Italiaanse finesse afgewerkt en dat voel en zie je. Rijke materialen en kleuren, je ziet het in de mooie collectie van Rinascimento. Als je van klasse en elegantie houdt dan past Rinascimento helemaal bij jou. 

Vind jij Rinascimento ook zo mooi?

We verkopen Rinascimento kleding (nog) niet online. Maar kom de Rinascimento collectie gerust bekijken bij ons in Tubbergen. We laten je maar al te graag de mogelijkheden en combinaties zien. 

Online alternatief voor Rinascimento

Ben je een echte Rinascimento-fan, dan hoeven we je natuurlijk geen ander merk aan te bieden. Maar ons online merk met een collectie in een vergelijkbare stijl is Tramontana. Ook bij Tramontana kleding zijn de details belangrijk en worden goede, comfortabele stoffen gebruikt. Bijkomende voordeeltje is dat de Tramontana-collectie iets aantrekkelijker is geprijsd. Kijk daarom zeker even of Tramontana voor jou een mooi alternatief is.

  ✓ Meer dan 60 kledingmerken voor hem en haar ✓ Elke dag nieuwe collectie ✓ Uitgebreide webshop ✓ Personal shopping hulp indien gewenst

Rinascimento jasje
Rinascimento jurk
Rinascimento jurk
 
Hierboven zie je een prachtig getailleerd jasje en een jurk uit de Rinascimento wintercollectie.