Naar boven

Rinascimento

Rinascimento bij Derksen Mode
Rinascimento - Strakgesneden pantalons afgewisseld met luchtige tops en blouses van Italiaanse klasse

Rinascimento, mode uit Italië

Denk je aan Italiaanse klasse, dan denk je aan Rinascimento. Dit ultiem vrouwelijke merk belichaamt de Italiaanse vrouw: Onafhankelijk en elegant. Maar dit mooie kledingmerk is niet alleen voor Italiaanse vrouwen weggelegd, ook wij Hollandse dames kunnen een graantje meepikken van de Italiaanse allure. In de collectie van Rinascimento zien we strakgesneden pantalons afgewisseld worden met luchtige tops en bloezen. Uiteraard worden deze kledingitems met Italiaanse finesse afgewerkt en dat voel en zie je. Rijke materialen en kleuren, we zien het allemaal terug in de werkelijkwaar prachtige collectie van Rinascimento.

Fashion combinatie met Rinascimento

Als je van klasse en elegantie houdt dan past Rinascimento helemaal bij jou! Beniewd welke mooie merken we nog meer in deze stijl aanbieden? Kijk eens bij deze merken, ze zullen je vast goed bevallen: Taifun, Samoon en Expresso.

Vind jij Rinascimento ook zo mooi?

Kom dan de collectie in het echt bekijken bij Derksen Mode in Tubbergen. We laten je maar al te graag de collectie van Rinascimento zien! We zijn geopen van maandag t/m zaterdag.