Naar boven

PME Legend

PME Legend koopt u bij Derksen Mode

PME Legend, het oude Pall Mall, is een niet meer uit de mannenmode weg te denken merk. Piloten, onbeperkte vrijheid, hardwerkende en ruige mannen; ze inspireren de ontwerpen. In de kleding is deze stoere stijl goed te herkennen. De jacks, de jeans, de t-shirts en longsleeves zijn sterk, duurzaam, casual en van een goede kwaliteit. Een modemerk dat daarom niet mag ontbreken in onze veelzijdige collectie.

PME Legend is meer dan kleding

Het merk vertegenwoordigt een lifestyle. Van mannen die houden van het buitenleven, avontuur, ruigere omgevingen en actieve dagen. De kleding moet daarop zijn afgestemd. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod stoere overhemden en jeans. Sterke stoffen, duurzame materialen en een goede afwerking. Het merk combineert goed met de merken Cast Iron en Vanguard.

PME Legend in onze online shop en bij ons in de winkel

We zijn blij dat wij dit merk kunnen aanbieden. Zowel in onze winkel als hier op deze webshop. Bestel je vandaag voor 22u dan heb je jouw aankopen de eerstvolgende dag (behalve zondag en maandag) in huis. En vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten.