Naar boven

Mavi Jeans

Mavi Jeans - Wereldwijd gerespecteerd denimmerk voor denimfreaks 

Mavi Jeans met Mediterraanse vibes

De oorsprong van het merk Mavi Jeans bevindt zich in Turkije. In 1991 werd dit jeansmerk in het leven geroepen en sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijd gerespecteerd denim merk. Letterlijk vertaald naar het Nederlands betekent Mavi Jeans: Blauwe Jeans. Bij jeans is het niet alleen gebleven, in hun collecties vind je tegenwoordig ook een ruime keus in t-shirts, bloezen en accessoires. Uiteraard allemaal van goede kwaliteit.

Mavi Jeans voor denimfreaks

Ben jij een denimfreak? Ademt jouw stijl denim? Zou je het liefste slapen in je jeans? Dan ben je bij Mavi jeans aan het juiste adres. En als je aan dit jeans merk niet genoeg hebt, hebben we ook de volgende jeans merken voor je: Circle of Trust, MET Jeans en Petrol Industries.

Bestel je Mavi Jeans online bij Derksen Mode

Als spijkerbroeken helemaal je ding zijn, dan kunnen wij je voorzien van een goed jeans advies. Je bent altijd welkom bij ons in de winkel in Tubbergen maar online bestellen kan natuurlijk ook. Als je voor 21:00 bestelt heb je je bestelling de volgende dag thuis (behalve op zon- en maandag) en boven de 50,- betaal je geen verzendkosten.