Naar boven

Maison Scotch

Maison scotch logo

Maison Scotch uit de stal van Scotch & Soda

Maison Scotch is sinds zomer 2010 de damescollectie van het internationaal succesvolle modemerk Scotch & Soda. De kleding toont een mooie mix van stoere, vintage elementen met lieve, vrouwelijke details. De veelzijdigheid in kleur en vorm, de prachtige materialen en de bijzondere details kenmerken dit Amsterdamse modemerk. De ontwerpers laten niets onbenut om unieke, draagbare en betaalbare kleding te maken.

Maison Scotch draag je met liefde

Kleding die met liefde en plezier wordt gedragen en waarbij zelfs de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Eigenzinnige mode met inspirerende ideeën van over de hele wereld. En dat komt uit een atelier in ons eigen land. Het merk heeft ook buiten Nederland een flinke positie weten te verwerven. Dat is ook niet zo raar, met deze mooie en uitgebreide collectie. Het merk combineert goed met de collecties van Vero Moda en Object

Kijk hier voor je nieuwe outfit

De collectie t-shirts van Maison Scotch geeft een mooi beeld van de veelzijdigheid. Wil je je gekleed presenteren of juist sportief? Het is allemaal mogelijk binnen de collectie. Voor een nog uitgebreidere collectie ontvangen we je graag in onze winkel in Tubbergen.

Maison Scotch voorjaar en zomer 2017

De zomercollectie van Maison Scotch is boven alles enorm kleurrijk. Blij worden wij van de kleur groen en de panterprint die we zien in de twee opvallendste stukken in onze collectie. Maar ook het rustigere hemelsblauw gecombineerd met grijs en zwart is een goede keuze voor dit seizoen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze groene strepen coltrui en deze transparante blouse met geweldige print. Kom voor nog meer Maison Scotch naar onze winkel in Tubbergen.