Naar boven

Lois

Lois jeans kopen
Lois jeans, de legendarische jeans uit Spanje zijn terug en hip 'as ever'

 

Lois jeans zijn helemaal terug


Het merk werd groot door Abba en ooit was het een van de grootste denimmerken in Europa. Maar in 2008 ging het Spaanse moederbedrijf failliet. Het merk bleef bestaan, maar het duurde jaren voordat het ze lukte om weer zo'n mooie collectie neer te zetten. Maar nu dat dan gelukt is; wat een topcollectie. Zoals je van het merk mag verwachten voldoen de jeans nog steeds aan de belangrijkste eisen die je aan een spijkerbroek mag stellen. Comfort, duurzaamheid, trendy en uniek. Maar daarnaast hebben ze zich weer helemaal opnieuw uitgevonden. Trendy, eigentijds, uniek en brutaal.

Lois spijkerbroeken, spijkerjasjes, shorts, jurkjes etc


Lois is groot geworden door jeans. Maar het merk heeft ook een prachtcollectie met jurkjes, shorts, blouses etc. Wij verkopen een mooie mix in denim van Lois. Het merk combineert goed met eigengereide merken als Dept en Superdry. Door de variatie in de collectie is het makkelijk mixen en matchen. Flared jeans, torn jeans, stonewashed, allemaal onderdeel van de uitgebreide keuze. 

Lois voor elk seizoen


Het merk heeft ervoor gekozen om naast trendy vooral tijdloos te zijn. Geen mode die je een zomer draagt en daarna al duidelijk niet meer modisch is. Maar mooie denimstukken die zo duurzaam zijn dat je ze seizoen na seizoen kunt dragen. Juist door uniek en tijdloos opvallend te zijn, is Lois een merk om te combineren met de kleuren en prints van elk seizoen. Wil je een goede keuze maken? Kom dan voor een goed advies en combinatiemogelijkheden naar onze winkel in Tubbergen. We helpen je graag verder.