Naar boven

Lois

Lois jeans kopen
Lois jeans, de legendarische jeans uit Spanje zijn terug en hip 'as ever'
 

Lois jeans zijn hot

Lois jeans werd groot door Abba. Zoals je van dit merk mag verwachten voldoen de jeans nog steeds aan de belangrijkste eisen die je aan een spijkerbroek mag stellen. Comfort, duurzaamheid, trendy en uniek. Maar daarnaast hebben ze zich weer helemaal opnieuw uitgevonden. Trendy, eigentijds, uniek en brutaal.

Lois jeans, spijkerbroeken, spijkerjasjes, shorts, jurkjes etc

Lois is groot geworden door jeans. Maar het merk heeft ook een prachtcollectie met jurkjes, shorts, blouses etc. Wij verkopen een mooie mix in denim van Lois. Het merk combineert goed met eigengereide merken als Superdry. Door de variatie in de collectie is het makkelijk mixen en matchen. Flared jeans, torn jeans, stonewashed, allemaal onderdeel van de uitgebreide keuze. 

Lois voor elk seizoen

Het merk heeft ervoor gekozen om naast trendy vooral tijdloos te zijn. Geen mode die je een zomer draagt en daarna al duidelijk niet meer modisch is. Maar mooie denimstukken die zo duurzaam zijn dat je ze seizoen na seizoen kunt dragen. Juist door uniek en tijdloos opvallend te zijn, is Lois een merk om te combineren met de kleuren en prints van elk seizoen. 

Lois jeans in 2018

We hebben de mooiste jeans, maar ook sweaters en shirts voor je uitgezocht. Kom ze bewonderen in Tubbergen. Online verkopen we dit leuke merk (nog) niet. Wil je een goede keuze maken? Kom dan voor een goed advies en combinatiemogelijkheden naar onze winkel in Tubbergen. We helpen je graag verder. 

Lois Jeans
Lois jeans
Lois jeans