Naar boven

Jupiter


Jupiter - Waterproof, luchtdoorlatende en windproof jassen
 

Jupiter: Functionaliteit staat voorop

Bij het kledingmerk Jupiter draait het helemaal om functionaliteit. Dit jassenmerk uit Duitsland staat bekend om zijn ontwikkelde Raincontrol membraan. Dit houdt in dat de jassen en jacks van Jupiter water-proof, luchtdoorlatend en wind-proof zijn. Verder bevatten de jassen verschillende multifunctionele zakken met rits en kan de capuchon eraf gehaald worden. Verder is het materiaal zo ontworpen dat de jas of het jack zo de wasmachine in kan. De jassen en jacks van Jupiter zijn dus ideaal voor de man die er graag op uit trekt en daarbij van zijn zaak verzekerd wil zijn, want met het Nederlandse weer weet je het maar nooit.

Outerwear van Jupiter

Jupiter bied je de jas, maar je outfit is dan nog niet compleet. Als outerwear je ding is, dan raden we je aan om ook eens bij deze merken te gaan kijken: N.Z.A., Vanguard en M.E.N.S.

Jupiter: Pas jij de jas?

In onze winkel in Tubbergen hebben we een ruime collectie van Jupiter jassen en jacks hangen. Kom dus gerust eens langs bij ons in de winkel om een jas van Jupiter te passen. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag.