Naar boven

ICHI

ICHI - Glamour, vintage en hip-modern voor het festival- en clubleven

ICHI's glamour stijl

ICHI is een glamourmerk voor city-girls. Een combinatie van vintage stijl en hip-modern. Festivals, het nachtleven van Berlijn, hippe clubs, flaneren langs de boulevard. Het past bij dit spannende merk. Het Scandinavisch design volgt in grote lijnen de trends, maar geeft er een eigen invulling aan.

ICHI voor een volledige garderobe

Het merk zorgt ervoor dat de hele kast gevuld kan worden. Broeken, jumpsuits, rokken, jurken, tops, shirts, tunieken en vestjes. Cocktailjurkjes, maxijurken, korte zomerjurkjes en A-lijn jurkjes heeft het merk ook. In de -een paar keer per jaar uitgebrachte- collecties wordt veel met mix & match gewerkt. Dat maakt het uitzoeken van een volledige outfit lekker makkelijk.

ICHI koop je bij Derksen Mode

We hebben in onze winkel in Tubbergen een uitgebreide collectie van dit bijzondere merk hangen. Met de bestsellers en de mooiste stukken uit elke seizoenscollectie. Online verkopen we Ichi (nog) niet. Wil je nu online een jurkje kopen? Kijk dan eens bij de jurkjes van bijvoorbeeld Maison Scotch en Geisha.

✓ Meer dan 60 kledingmerken voor hem en haar ✓ Elke dag nieuwe collectie ✓ Uitgebreide webshop ✓ Personal shopping hulp indien gewenst