Naar boven

Gerry Weber

Gerry Weber voor een klassiek-moderne uitstraling

Gerry Weber maakt damesmode voor vrouwen die van een klassieke stijl houden, maar wel de laatste trends willen volgen. De elegante kleding is van een klassieke snit. De pasvorm is uitmuntend als gevolg van de jarenlange ervaring van dit merk. De collecties worden samengesteld door een vast team ontwerpers. Dat zorgt voor een constante kwaliteit.

Gerry Weber voor uw totaaloutfit

Het merk is ideaal voor vrouwen die van one stop shopping houden. De collecties worden samengesteld op basis van kleurenschema's. Dat zorgt ervoor dat binnen een bepaalde kleur een grote collectie verschillende items verkrijgbaar is. Op een broek passen bijvoorbeeld meerdere bovenstukken in dezelfde kleurstijl, waardoor een outfit er steeds weer anders uitziet.

Gerry Webers topstukken nu online

Onze online collectie van dit mooie merk is zeer uitgebreid, zodat een keuze maken niet moeilijk zal zijn. Of misschien maken we het je juist wel extra moeilijk? Voor een extra advies ben je natuurlijk altijd van harte welkom bij Derksen Mode in Tubbergen. Bestel je liever online? Voor 22u besteld, betekent de eerstvolgende dag in huis, behalve zon- en maandag.