Naar boven

Geisha

geisha logo

Geisha voor een unieke eigentijdse stijl

De ontwerpers van het merk Geisha volgen de laatste trends op de voet. Het lukt ze om hier op in te spelen met elke collectie. Een eigentijdse en hippe stijl is het resultaat. Met alles wat de damesmode op dat moment te bieden heeft. Maar dan wel in de opvallende unieke stijl waar het merk bekend om staat.

Geisha uniek en eigentijds

Door de unieke en eigentijdse stijl van Geisha heeft het een vaste schare fans. Eenmaal fan van het merk is het moeilijk om er niets meer van te kopen. Het heeft ongetwijfeld te maken met de vrolijke stijl vol opvallende prints en originele details. Naast tops, shirts, rokken en jurken verkoopt het merk ook jeans. Combinaties zijn goed te maken met de collecties van Tramontana en Dept.

Bestel nu uw Geisha outfit online

Al jaren verkopen wij de collectie van Geisha in onze uitgebreide winkel in Tubbergen. De topstukken van dit mooie merk vind je nu ook online in deze webshop. Bestel vandaag voor 21u dan ontvang je je bestelling al op de eerstvolgende werkdag. En vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Geisha in voorjaar en zomer 2017

Geisha loopt nooit weg bij haar inspiratiebron en dat zijn de rijk versierde stoffen met fantasierijke prints. Ook dit voorjaar zijn de topstukken van Geisha weer voorzien van bijzondere prints met mooie heldere kleuren.  Onze toppers? Dat zijn toch wel deze denim top en dit mooie jurkje met streep in navy-stijl.