Naar boven

FRANK WALDER

FRANK WALDER - Klassieke elegante collectie vol kleur en draagcomfort

FRANK WALDER's klassieke elegante stijl

Het Duitse merk FRANK WALDER ontstond ooit als Frankenwälder in 1953. In een kleine fabriek werden handgestikte blouses gemaakt. In 2007 werd het merk omgedoopt naar de huidige naam en vanaf dat moment ook met hoofdletters geschreven. De collectie bestaat tegenwoordig uit damesmode in de breedste zin van het woord. Broeken, shirts, vesten, jassen, rokken, jurken, tops, het is er allemaal. De stijl is klassiek elegant, gemaakt voor vrouwen die kleur niet uit de weg gaan.

FRANK WALDER voor tijdloze kleding

Het merk zorgt ervoor altijd de trends te volgen, maar kiest daarin een eigen weg. De veranderende rol van vrouwen in de jaren veertig en vijftig speelde een rol bij de oprichting van het merk. En dat blijft zo. Meer vrijheid, meer tijd voor de eigen ontwikkeling en veel meer tijd buitenshuis. Dat vraagt om meer draagcomfort, meer uitstraling en een grotere keuze in kleding.

Kijk eens bij de collectie van FRANK WALDER

In onze winkel in Tubbergen brengen wij elk seizoen een nieuwe collectie van dit interessante merk. We zorgen voor een afwisselend aanbod, zodat je altijd voldoende keuze hebt. We helpen je graag bij een stijl- of maatadvies.