Naar boven

Expresso mode

expresso logo

Expresso mode is een Nederlandse topper


Expresso fashion is een zeer geliefd modemerk speciaal ontworpen voor en door de Nederlandse vrouw. De collecties staan bekend om het eigentijdse karakter en de prettige pasvorm. De prettige pasvorm heeft uiteraard alles te maken met het feit dat de Nederlandse vrouw model staat voor de collectie. Onze bouw en lengte is bepalend. Mouwen en broekspijpen zijn bijvoorbeeld langer dan bij veel buitenlandse merken. Ideaal dus.


Expresso fashion staat voor luxe jonge mode

De tops, jurkjes, broeken, blazers en vestjes van Expresso mode hebben een jonge, trendy en luxe uitstraling. Het gebruik van mooie en vaak ook rijke stoffen en de mooie afwerking geven het merk net dat beetje extra zonder dat het daardoor direct erg duur wordt. De collectie biedt een prettige prijs-kwaliteitsverhouding. Dat maakt het gewild als kastinhoud. Goede combinaties maak je met de merken Dept en Superdry

Koop Expresso kleding in onze webshop

Expresso kleding is van milieuvriendelijke stoffen gemaakt en het merk is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Een extra reden voor Derksen Mode om de collecties van Expresso op de voet te volgen.

Expresso's nieuwe collectie

Expresso fashion brengt ook gedurende het seizoen steeds nieuwe items in de winkel. Dat betekent dat je voortdurend nieuwe outfits kunt samenstellen. En dat we dus steeds een wisselende mix bieden van de mooie en betaalbare kleding van dit topmerk. Nieuwe collectie voor het najaar van 2017 stroomt in augustus al weer de winkels in.

Expresso mode online kleuren

De kleuren die Expresso online heeft uitverkoren zijn toch duidelijk romantisch roze gecombineerd met zwart. Ook zie je veel de kleur beige die tegen okergeel aanhangt. Een prachtige kleur in combinatie met donkerblauw. Denk daar volop streep, print, bloem, uitvergrote letter en grote teksten bij en je hebt 'm compleet; de najaarscollectie van Expresso. Shop till you drop.