Naar boven

Expresso mode

Expresso mode is een Nederlandse topper


Expresso fashion is een modemerk dat speciaal is ontworpen voor Nederlandse vrouwen. De collecties staan bekend om het eigentijdse stijltje en de goede pasvorm. De prettige pasvorm heeft uiteraard alles te maken met het feit dat wij -Nederlandse vrouwen- model staan. Mouwen en broekspijpen zijn bijvoorbeeld langer dan bij veel buitenlandse merken. 


Expresso fashion staat voor luxe jonge mode

De tops, jurkjes, broeken, blazers en vestjes van Expresso mode hebben een jonge, trendy en luxe uitstraling. Het gebruik van mooie, 'rijke' stoffen en de mooie afwerking geven het merk net dat beetje extra zonder dat het daardoor direct erg duur wordt. De collectie biedt een fijne prijs-kwaliteitsverhouding. Goede combinaties maak je met de merken Geisha en Superdry

Koop Expresso kleding in onze webshop

Expresso kleding is van milieuvriendelijke stoffen gemaakt en het merk is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Een extra reden voor Derksen Mode om de collecties van Expresso op de voet te volgen.

Expresso's collectie van 2018

Expresso fashion brengt ook gedurende het seizoen steeds nieuwe kleding in de winkel. De kleuren van Expresso voor dit zomer zijn blauw, wit en rood en ook het okergeel, kiwigroen en heel zachte zalmkleur zie je in Expresso blouses, tops en shirts terug. Daarnaast zie je een enorme hoeveelheid verschillende materialen die met elkaar gecombineerd worden; mesh, katoen, lurex, leer, wol en tule zijn er een paar van. 

Expresso mode online 

Denk daar volop streep, print, bloem, uitvergrote letter en grote teksten bij en je hebt 'm compleet; de zomercollectie van Expresso. Shop till you drop.