Naar boven

Erfo

Erfo - Casual mode vol kleur, prints en verrassende details 

Erfo met Duitse roots

Erfo is in 1937 opgericht in Duitsland en wordt inmiddels door de derde generatie geleid. Het is dan ook echt een familiebedrijf dat nu al meer dan 75 jaar bestaat. Erfo vindt het belangrijk om tradities in ere te houden en dit is dan ook tegelijkertijd hun sterke kracht. Ze zijn niet voor niets een gevestigde naam in de modewereld. Als je aan Erfo denkt, denk je aan kleurrijke prints en casual items. Erfo is voor de vrouw die zich graag casual kleedt met een verrassende twist.

Erfo zorgt voor verrassende combinaties

Niks zo leuk als modemerken met elkaar te combineren. Combineer Erfo bijvoorbeeld eens met Gerry Weber, Taifun of met Zerres.

Shop Erfo bij Derksen Mode in Tubbergen

Afhankelijk van je voorkeuren kun je bij ons ‘offline’ en online shoppen. Onze winkel vind je in het centrum van Tubbergen waar we je graag te woord staan met een goed en eerlijk mode advies. Als online bestellen je voorkeur heeft kan dat. Bestellen bij ons gaat gemakkelijk en snel. Als je voor 21:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag thuis (behalve zon- en maandag) en bovendien betaal je boven de 50,- geen verzendkosten.