Naar boven

DEPT

DEPT

Dept, het jongere zusje van Sandwich 


Dept is een jong merk dat vooral mode maakt vol kleur en mooie prints. De collectie van zomer 2017 ademt alle voorjaars- en zomertrends uit. Vooral die van de retro sport uitspattingen. Maar ook die van de casual streetwear met mooie prints en dessins. De lijnen en silhouetten van de kleding is vrouwelijk, maar de collectie heeft ook een ruig randje. De collectie is perfect voor vrouwen die zich graag casual en trendy maar ook opvallend kleden.


Dept vol retro details

De collectie van 2017 kenmerkt zich door veel retro details. En dan vooral de retro sport details. Retro zijn nieuw gemaakte kledingstukken die gebaseerd zijn op kledingstukken uit de zestiger en zeventiger jaren. Details die destijds vooral functioneel waren, worden nu decoratief gebruikt. Retro-elementen zijn bijvoorbeeld de biezen op de broek, die in de zeventiger jaren werden gebruikt bij sportbroeken, trainingsbroeken en tennisrokjes. Maar ook de bomberjacks zijn gebaseerd op de voornamelijk Amerikaanse sportjacks. Ook grote logo's en grote cijfers (de sportnummers bij sportevents) zijn opvallend overgenomen uit de jaren zestig en zeventig. 

Dept koop je in onze winkel en op onze webshop

We hebben een mooie mix van broeken, jasjes, tops, shirts en rokken die ook met andere merken zoals Superdry en Expresso goed te combineren zijn. Wil je graag wat advies? In onze winkel helpen we je graag bij een goede keuze. Te ver weg? Mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.