Naar boven

Circle of Trust

Circle of Trust - Denims voor hem en haar sinds 2005 

Circle of Trust maakt unieke denims

Circle of Trust maakt een fijne collectie denims voor mannen en vrouwen. Jeans, jasjes, blouses, maar ook kinderkleding en sweaters komen uit de ateliers van dit Nederlandse merk dat sinds 2005 bestaat. De rijke traditie van bewerking van jeansstof met details als ritsen, knopen en ruwe stiksels wordt gebruikt voor het samenstellen van een mooie collectie. 

Circle of Trust voor shorts, jeans, jumpsuits en veel meer

Voor een mooie jeans short voor dames is Circle of Trust een echte aanrader. Er zijn meerdere type shorts, zodat ook de liefhebber van wat langere pijpen aan bod komt. Boyfriendsjeans en chino's van spijkerstof treft u ook aan in de collectie. Jumpsuits, spijkerrokjes en jurken van jeansstof ontbreken uiteraard ook niet. Voor de heren zijn er stoere jeans en chino's van spijkerstof. Het merk heeft zich de laatste jaren ook uitgebreid naar sweaters en andere kledingstukken van sweatstof.

Circle of Trust koopt u natuurlijk bij Derksen Mode in Tubbergen

Voor de leukste items van dit leuke merk kom je goed aan bod in onze winkel in Tubbergen. We zorgen altijd voor een actuele collectie. En helpen jou natuurlijk bij het beste advies. Wil je graag online slagen kijk dan eens bij PME Legend of Expresso