Naar boven

Circle of Trust

Circle of Trust geïnspireerd op denimstof

Circle of Trust maakt een fijne collectie kleding voor vrouwen. Jeans, jasjes, blouses, maar ook kinderkleding en sweaters komen uit de ateliers van dit Nederlandse merk dat sinds 2005 bestaat. Het merk wil vooral fijn draagbare kleding maken die in elke dagelijkse situatie niet als knellend of beperkend wordt ervaren.

Circle of Trust voor kwaliteitsdenim

Circle of Trust heeft alle specialismes rondom denimstof bewerking in huis. Dat betekent dat de ontwerpers en makers precies weten welke garens, acccessoires, afwerkingen en andere stoffen het beste bij spijkerstof passen. Details als ritsen, knopen en ruwe stiksels worden gebruikt voor het samenstellen van een afwisselende collectie. 

Circle of Trust voor shorts, jeans, jumpsuits en veel meer

Voor een mooie jeans, shirt of sweater voor dames is Circle of Trust een echte aanrader. Boyfriendjeans en chino's van spijkerstof tref je ook aan in de collectie. Het merk is de laatste jaren ook uitgebreid naar sweaters en andere kledingstukken van sweatstof.

Circle of Trust koop je online bij Derksen Mode in Tubbergen

Voor de leukste items van dit mooie merk ben je hier aan het goede adres. Wil je een uitgebreidere keuze, kom dan naar onze winkel in Tubbergen. We zorgen altijd voor een actuele collectie. En helpen jou natuurlijk bij het beste advies. Vind je Circle of Trust een leuk merk? Kijk dan ook eens bij Tramontana of Expresso