Naar boven

Blue Industry

Blue Industry zijn tailored fit

Blue Industry's ontwerpers vinden het belangrijk dat kleding mooi is, maar bovenal ook echt lekker draagt. De ‘tailored fit’ pasvorm geldt dan ook voor alle shirts, overhemden, colberts, sweaters en broeken uit de collectie van fijne merk voor moderne mannen. Deze fit zorgt ervoor dat de kleding getailleerd draagt, maar doordat het de lijnen van het lichaam volgt ook genoeg bewegingsvrijheid geeft. Daarnaast zijn veel van de gebruikte stoffen en materialen uitgekozen op stretch en rekkwaliteiten, dat daar nog eens extra draagvriendelijkheid aan toevoegt. Kortom, lekker voor casual in het weekend en net op het werk. 

Blue Industry's kleurrijke dessins

De collectie bestaat altijd uit moderne en kleurrijke dessins, voorzien van subtiele details. Bijzondere knopen, contrasterende stiksels, mooie boordafwerking etc. Mooie combinaties maakt u met de merken Vanguard, PME Legend en ook de jassen van Reset passen goed bij dit mannenmerk.

Bestel jouw aanwinst nu online

In deze webshop ontdek je de nieuwste collectie van Blue Industry. Bestel je voor 21u dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag. Bestellingen vanaf 50euro worden gratis verzonden. Wil je graag een persoonlijk advies? Wij helpen je graag bij jouw keuze in onze winkel in Tubbergen.