Naar boven

Another Woman

Another Woman - De mooie collectie truien, vestjes, shirts en tops van eigen bodem

Another Woman voor casual chic modeplezier

Dit Nederlandse merk legt van oudsher haar focus op breisels, tricots en sweatstof. De collectie bestaat dan ook met name uit truien, vesten, shirts en tops. Door deze focus lukt het de ontwerpers om vreselijk veel varianten truien en vesten op de plank te krijgen.

Another Woman verkrijgbaar t/m maat 46

Het merk heeft een neusje voor de mooiste kwaliteit en kleuren garens. Vaak kiezen ze juist het contrast door in een kledingstuk meerdere kleuren garens of materialen te gebruiken. De collectie is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46.

Another Woman ook voor jasjes en blazers

De jasjes en blazers van Another Woman zijn draagbaar bij zakelijke gelegenheden, maar ook geschikt voor de vrije tijd. Er zijn diverse modellen, uitgevoerd met steekzakken en originele knopen. Stiksels in contrasterende of bijpassende kleuren. En de altijd constante pasvorm. Eenmaal gewend aan Another Woman, blijft het altijd de juiste keuze.

Kom voor Another Woman naar Derksen Mode in Tubbergen

In onze winkel in Tubbergen verkopen we dit merk al jaren. De constante kwaliteit en ruime keuze binnen de collecties, maken het een mooie aanvulling op de collecties die wij verkopen van o.a. Maison Scotch, Expresso en Taifun. Wil je graag een persoonlijk advies? Een van onze personal shoppers helpt je graag verder bij je keuze.

Truien of vestjes en andere breisels online bestellen?

Another Woman verkopen we (nog) niet online. Maar we hebben een erg mooie collectie truien van Expresso en Maison Scotch. En ook de vestjes, tops en truien van Key Largo en Gerry Weber zijn het bekijken waard.

Meer weten over de modetrends van dit seizoen? Je leest over de nieuwste modetrends in ons blog.