Naar boven

Alan Red

Alan Red 

Alan Red is een Italiaans merk dat grappig genoeg met haar basic shirts het meest succes heeft in Nederland. Klaarblijkelijk heeft het merk een pasvorm die ons -Nederlandse mannen- comfortabel zit en goed past. Het levert shirts sinds 1996. 


Alan Red staat voor een hoge kwaliteit

Alan Red maakt basisshirts van een hoge kwaliteit. De productie vindt volledig plaats in Italie, waardoor het productieproces volledig gecontroleerd kan worden. Dat levert een constante pasvorm en goede afwerking op. 


Het draagcomfort van Alan Red

Het draagcomfort van deze t-shirts is vermaard bij de fans van het merk. De ontwerpers hebben roem vergaard met de perfecte pasvorm en het zachte draagplezier. Daarvoor selecteren ze de beste stoffen en materialen.


De verschillende uitvoeringen 

De shirts zijn in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren verkrijgbaar. Bekende modellen zijn de Derby, Ottawa, Virginia en de Vermont. Met de verschillende modellen hals heb je altijd een basic shirt dat onder elk type overhemd of trui past. 


Alan Red nu online verkrijgbaar

Alan Red shirts bestel je nu makkelijk en snel online in onze webshop. We voeren altijd een basisassortiment zwarte en witte shirts voor onder elke outfit. Vandaag voor 22.00u besteld = de eerstvolgende werkdag in huis (behalve zondag en maandag). En voor bestellingen vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Ben je nieuwsgierig naar de trends van dit seizoen? Lees alles over de nieuwste modetrends in ons blog.