Naar boven

A Fish Named Fred

A Fish Named Fred overhemden

A Fish Named Fred is in 2011 gestart met een collectie overhemden met opvallende prints. Inmiddels is de collectie uitgebreid met blazers, shirts, broeken, sokken en zelfs sneakers. Draag je graag nette, maar opvallende kleding? Dan moet je dit merk zeker bekijken.
 

A Fish Named Fred bestaat sinds 2011

Het in Amsterdam opgerichte merk loopt inmiddels een aantal jaren mee. Met het grote succes zijn ze een vaste naam in trendy business kleding geworden. De kleding is ook informeel heel goed te dragen. Een prettige combinatie voor de bezitters van een A Fish Named Fred. 

A Fish Named Fred voor hoogwaardige kwaliteit

De kleding is gemaakt van goede materialen die duurzaam zijn. Dat maakt dat je er lang plezier van hebt. Comfort is een belangrijk onderdeel binnen de ontwerpen in de collectie. Hoewel de shirts qua silhouette steeds meer slim fit zijn, zorgen de ontwikkeling in stretchmaterialen dat de overhemden lekker dragen. 

Een fijne combinatie met Pierre Cardin

 A Fish Named Fred combineert makkelijk met de merken Pierre Cardin en Cast Iron. Aanraders voor zowel een formele als een informele outfit. Vind je niet wat je zoekt bij A Fish Named Fred? Kijk dan bij onze andere overhemden.

A Fish Named Fred koop je nu online

We verkopen de toppers van A Fish Named Fred online. En bestellingen die je plaatst voor 22.00 uur, worden de volgende dag al bij je thuis bezorgd (we bezorgen niet op zondag en maandag). Bestellingen van meer dan 50 euro verzenden we gratis.

Onze winkel in Tubbergen

Zoek je een uitgebreide keuze A Fish Named Fred? Kom dan onze collectie bekijken in onze winkel in Tubbergen. We adviseren je vrijblijvend en helpen je graag aan een goed passende en comfortabele outfit. 

Nieuwsgierig naar de trends voor dit seizoen of andere leuke merken? Je leest alles over mode in ons blog.