Naar boven

A Fish Named Fred

a fish named fred logo

A Fish Named Fred is een jong mannenmerk van Amsterdamse afkomst. Deze ‘hippe vis’ zwemt sinds de lancering in 2011 door diverse zeeën en oceanen de hele wereld over. De populariteit van de collecties is ongetwijfeld te wijten aan de gedurfde combinaties en kleuren. Mannen die van opvallende kleding houden kunnen bij A Fish Named Fred hun hart ophalen.

A Fish Named Fred van Amsterdamse afkomst

A Fish Named Fred is pas in 2011 opgericht in Amsterdam, maar is al niet meer weg te denken in de mannenmode. De gedurfde en vaak grafische hoogstandjes op de overhemden maken het gewilde items. Als je houdt van opvallende en kleurige overhemden dan A Fish Named Fred zeker een merk om eens te bekijken. 

A Fish Named Fred grossiert in opvallende overhemden

Onze collectie van A Fish Named Fred bestaat uit een keuze met zeer opvallende overhemden Zoals het bij dit merk hoort altijd in vrolijke kleuren en opvallende motieven. En met frisse, verrassende en bijzondere details. Unieke kleding van hoogwaardige kwaliteit voor de trendy man met lef. A Fish Named Fred combineert makkelijk met de merken Pierre Cardin en Cast Iron.

A Fish Named Fred koop je nu online

Onze webshop biedt altijd het neusje van de zalm van A Fish Named Fred. En bestellingen die je plaatst voor 21.00 uur, worden de volgende dag al bij je thuis bezorgd (we bezorgen niet op zondag en maandag). En bij bestellingen van meer dan 50 euro betaal je geen verzendkosten. Voor een nog uitgebreidere collectie ontvangen we je graag in onze winkel in Tubbergen.