Naar boven

Blue Industry trui

Blue Industry trui

Wil je niet alleen warm, maar ook vooral goed gekleed de winter door? Dan is een Blue Industry trui een goede investering. Warm, luchtdoorlatend, tailored fit en vooral geheel volgens de nieuwste trend. Blue Industry is een merk met strakke, cleane en stoere mode. De collectie is gemaakt van kwalitatieve stoffen en duurzame materialen.

Kleed je je graag modisch, maar met een wat ruigere, nonchalante look, dan is Blue Industry een merk dat je in de gaten moet houden. Merken die goed bij Blue Industry passen zijn Vanguard, Cast Iron en PME Legend.

 
✓ Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis ✓ Afterpay mogelijk ✓ Thuiswinkel Waarborg ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro

Blue Industry tailored fit

Ook de Blue Industry trui is ontworpen met tailored fit. Een snit waarbij de lijnen van het lichaam worden gevolgd. Daarmee geeft het merk de kleding een moderne, jonge look. Het boet hierdoor niet in in comfort, want de flexibele stoffen en materialen bewegen helemaal met je mee.

Blue Industry collectie

Niet alleen de Blue Industry truien zijn een aanrader. Ook een Blue Industry shirt, Blue Industry overhemd of Blue Industry jack kunnen wij van harte aanbevelen. We verkopen Blue Industry mode al jaren en krijgen er altijd zeer positieve reacties op.

Blue Industry online

In onze winkel in Tubbergen verkopen we een uitgebreide collectie Blue Industry kleding. Blue Industry kleding komt uit in een paar seizoenscollecties per jaar. De toppers verkopen we ook online. Zo is er altijd een Blue Industry trui, Blue Industry jack of Blue Industry shirt dat past bij de trends van het seizoen. We adviseren je graag.

Geen voorraad van Blue Industry?

Het komt bijna nooit voor dat we geen Blue Industry trui online verkopen. Maar zitten we net buiten het seizoen, of zijn ze heel snel uitverkocht? Dan kunnen we je ook de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard aanraden. Mooie merken waarvan je ook de toppers online vindt.