Naar boven

Blue Industry shirt

Blue Industry shirt

Een Blue Industry shirt is een shirt dat je niet alleen vaak aantrekt, maar waar ook zeker naar gekeken gaat worden. Het is een van de bekendere merken in Nederland, met een grote schare fans. De opvallende kleuren, prints en stoffen maken het een echte aanrader. 

Blue Industry shirt voor een goede kwaliteit

Blue Industry shirts zijn gemaakt van rekbare, fijne en duurzame stoffen. Het maakt ze robuust en stevig. De prints blijven lang mooi en ook de kleur blijft goed. Je hebt er dus lang draagplezier van. 

Blue Industry collectie

Blue Industry brengt elk seizoen een mooie collectie uit. Een Blue Industry jeans, Blue Industry trui, Blue Industry sweater, je koopt ze in onze uitgebreide collectie in onze winkel in Tubbergen. Maar ook online slaag je voor de leukste Blue Industry mode

Blue Industry online kopen

We zorgen dat van deze collectie de toppers ook online te koop zijn. En we vullen de online collectie regelmatig bij. Bestellingen van boven de 50 euro worden gratis bezorgd. En bestel je voor 21.00 uur 's avonds? Dan krijg je je nieuwe outfit de volgende werkdag al binnen.

Geen voorraad van Blue Industry?

Het komt bijna nooit voor dat we geen Blue Industry trui online verkopen. Maar zitten we net buiten het seizoen, of zijn ze heel snel uitverkocht? Dan kunnen we je ook de merken PME LegendCast Iron en Vanguard aanraden. Mooie merken waarvan je ook de toppers online vindt.