Naar boven

A Fish Named Fred Overhemden

A Fish Named Fred Overhemden

A Fish Named Fred ontstond zo'n 11 jaar geleden uit de overtuiging dat overhemden veel meer te bieden hebben dan grijs, blauw en af en toe een beetje groen. Het merk startte met overhemden en shirts met grappige prints en vooral gedurfde combinaties. Iets wat nu redelijk normaal is geworden, maar destijds was het dragen van een opvallend overhemd het maken van een statement.

A Fish Named Fred statement shirts

Geen grauwe, grijze of donkerblauwe ruiten of strepen, maar prints van vissen, krantenkoppen, fietsen, Volkswagenbusjes en andere cartoons, prints en en tekeningen. Overhemden die je alleen draagt als je durft uit de grauwe massa te treden. Statementmakers dus. 

✓ Vandaag voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro ✓ Afterpay ✓ Thuiswinkelwaarborg

A Fish Named Fred 

A Fish Named Fred is een Nederlands merk dat nu al weer ruim tien jaar bestaat. Het is gestart met een collectie overhemden, maar maakt nu ook onder andere shirts en polo's. Kenmerkend van de A Fish Named Fred collectie zijn de opvallende prints. 

A Fish Named Fred overhemd

Een A Fish Named Fred overhemd valt vooral op door de opvallende print. Daarmee hebben ze al naam gemaakt toen nog weinig merken dat aandurfden. Tegenwoordig is het bij veel mannen een populair item in de kledingkast

A Fish Named Fred pasvorm

Het is een luxe als je een paar mooie overhemden in de kast hebt hangen. De overhemden van A Fish Named Fred zijn een goede keus. De pasvorm is goed en de opvallende prints passen goed bij een moderne jonge outfit.

A Fish Named Fred print

Een print met vissen, cirkels, bromfietsen, nostalgische Volkswagen Transporters, flamingo's, fotocamera's, je kunt het zo gek niet bedenken of A Fish Named Fred heeft het. Vaak opvallend gekleurd, maar ook neutralere overhemden die het goed doen onder een colbert of bij een kostuum vind je in de collectie.

Op zoek naar iets anders?

Ben je benieuwd naar onze andere merken? Kijk voor meer mooie overhemden eens bij deze merken: Ledub, Blue Industry en Cast Iron. ✓ Vandaag voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Afterpay ✓ Thuiswinkel Waarborg ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro