Naar boven

A Fish Named Fred overhemd

A Fish Named Fred overhemd

Het Nederlandse merk A Fish Named Fred bestaat inmiddels ruim tien jaar. Het is vooral gespecialiseerd in overhemden, maar er worden ook polo's en t-shirts gemaakt. Opvallende en mooie prints vormen het belangrijkste kenmerk van een A Fish Named Fred overhemd.Toen nog weinig merken het aandurfden maakte A Fish Named Fred al overhemden met opvallende prints.Tegenwoordig is een A Fish Named Fred overhemd een populair item in de kledingkast. Een merk dat je zeker eens moet bekijken als je van mooie overhemden houdt.

A Fish Named Fred pasvorm

De pasvorm van een A Fish Named Fred overhemd is jong en modern. De stoffen en  materialen zijn duurzaam en flexibel. De overhemden dragen daarom comfortabel. En je hebt er lang plezier van. 

A Fish Named Fred print

Een print met vissen, cirkels, bromfietsen, nostalgische Volkswagen Transporters, flamingo's, fotocamera's, A Fish Named Fred heeft de mooiste prints in elke collectie. Vaak opvallend gekleurd, maar ook neutralere overhemden die het goed doen onder een colbert of bij een kostuum vind je in de collectie.

Op zoek naar iets anders?

Ben je benieuwd naar onze andere merken? Kijk voor meer mooie overhemden eens bij deze merken: LedubBlue Industry en Cast Iron. ✓ Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis ✓ Afterpay ✓ Thuiswinkel Waarborg ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro