Naar boven

Vesten

Vesten: 'for all ages'

De tijd dat vesten alleen gedragen werden door de oudere garde is al tijden voorbij. Vesten zijn er in alle varianten en uitvoeringen. En belangrijker nog; voor alle leeftijden. Ze zijn dus hot. En dan dragen ze ook nog eens warm. Elk zichzelf respecterend merk heeft in haar collectie 1 of meerdere vesten opgenomen. Denk aan PME Legend, Cast Iron en Vanguard.

Een warm vest

Lekker warm, dat was altijd nummer 1 reden om een vest te dragen. Maar het oog wil ook wat. Dus is het vest zo langzamerhand een fashion statement geworden. Ze zijn er dan ook in verschillende materialen, waarbij steeds vaker een combinatie van materialen wordt gekozen. Bijvoorbeeld fake leather met katoen of wol in verschillende diktes. Mooi om te zien, lekker om te dragen. Om verschillende vesten te passen en een advies in te winnen, staan we voor je klaar in Tubbergen.

Of koop nu online

Online verkopen we natuurlijk een mooie en brede collectie vesten, want gemak staat voorop. Bestel je vandaag voor 22u, dan wordt je bestelling de volgende dag bij je thuis bezorgd (we leveren niet op zondag en maandag). Of naar wens bij ons in de winkel. En natuurlijk is retourneren mogelijk en makkelijk. Of je brengt je bestelling bij ons terug in de winkel, dan zorgen wij voor de retournering.