Naar boven

Truien & Sweaters

Truien en sweaters voor elk seizoen

Nederland is een echt truienland. Ons klimaat zorgt ervoor dat een trui of een sweater onmisbaar is in onze kledingkast. Een warme wollen trui voor de koude wintermaanden. Een dunne katoenen trui voor de zomeravonden als het begint af te koelen. En alles wat daar tussenin zit. Omdat we er niet aan ontkomen zorgen we dan ook voor een grote variatie in sweaters en truien voor de broodnodige afwisseling.

Sweaters van PME Legend en truien van Cast Iron

Het merk Cast Iron maakt truien die passen bij de levenstijl van actieve, sportieve mannen. Materialen die tegen een stootje kunnen en een stoere uitstraling. Ook PME Legend heeft zich gespecialiseerd in stoere en duurzame materialen. Ze excelleren vooral in sweaters met een licht draagcomfort. 

Koop nu snel een makkelijk online

Bestel je vandaag voor 22.00 uur een trui bij ons, dan ontvang je deze de eerstvolgende dag in huis (we leveren niet op zondag en maandag). Vanaf 50 euro is de verzending gratis. We zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en betalen met Afterpay behoort tot de mogelijkheden.

Naast deze online succesverhalen, verkopen we een nog uitgebreidere collectie in onze winkel in Tubbergen. We helpen je daar ook graag met een persoonlijk advies.