Naar boven

Overhemden

Overhemden zorgen voor een verzorgd uiterlijk

Het dragen van een overhemd wordt in de meeste bedrijven nog steeds gezien als de standaard voor een net verzorgd uiterlijk. Maar ook in de vrije tijd zweren veel mannen bij een prettig dragend overhemd. Ze dragen lekker, zijn een makkelijke keuze en staan in alle situaties goed. Voor een formele gelegenheid of een casual moment, een overhemd kan altijd.

Overhemden van Vanguard, A Fish Named Fred en PME Legend

Voor welk merk je kiest is onder meer afhankelijk van de stijl waarvoor je kiest. Een formele gelegenheid vraagt om een zakelijker uiterlijk. Dan is het merk Ledûb het meest geschikt. Voor een meer casual, maar nog steeds formeel uiterlijk, kun je kiezen uit A Fish Named Fred, Vanguard en Blue Industry. De meer casual look krijg je met PME Legend en Cast Iron.

Overhemden koop je gemakkelijk online

Bij Derksen Mode in Tubbergen kies je uit een uitgebreide collectie overhemden. We helpen je graag met een advies afgestemd op jouw maat en de gelegenheid waarvoor je het overhemd koopt. Feest, huwelijk, werk of gewoon voor in het weekend. We hebben het in huis. Ook online koop je bij ons uit een ruime collectie overhemden. Er is voldoende keuze voor elke gelegenheid.

Vandaag voor 22.00u besteld, is de volgende dag in huis (we leveren niet op zondag en maandag). We zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en betalen met Afterpay behoort tot de mogelijkheden.