Naar boven

Jassen & Jacks

Jassen en jacks

Een jas is in Nederland een onmisbaar onderdeel van een dagelijkse outfit. Geen wonder met het onstuimige en onvoorspelbare weer in ons kikkerlandje. Mooi voordeel hiervan is dat we een aantal perfecte jassenmerken hebben voortgebracht. En ook ontwerpers in de ons omringende landen kunnen er wat van. Cast Iron, PME LegendBlue Industry. Allemaal merken met een jarenlange ervaring en traditie in stijlvolle en functionele jassen.

Stijlvol donker

De huidige herenmode is vooral kleurrijk, gewaagd en vol kleur. De jassen blijven tot veler plezier nog rustig. Zwart, donkerblauw, donkere tinten. En drukke prints zijn nog niet heel veel aanwezig op jassen. Dat neemt niet weg dat er veel keuze is. In de winkel en ook online. In verschillende materialen en verschillende snits.

Online bij Derksen Mode

Onze winkelcollectie is zeer uitgebreid. Ook gedurende het seizoen zorgen we ervoor dat er voldoende keuze is. Een aantal van de toppers verkopen we ook in deze webshop. Je kunt deze thuis laten bezorgen of bij ons in de winkel. Net zoals je het wenst. In ieder geval geldt: vandaag voor 22.00 uur besteld is de volgende werkdag bezorgd (we leveren niet op zondag en maandag).