Naar boven

Elke week de nieuwste mode!


De laatste dames- en herenmode, de gezelligheid en je welkom-, thuis- én goed voelen. Dat kenmerkt de vertrouwde sfeer bij Derksen Mode in Tubbergen. In onze overzichtelijk ingerichte winkel ben je altijd welkom om je te laten inspireren door ons ruime assortiment, met elke week de nieuwste aanvullingen. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies van onze enthousiaste medewerkers. Dat maakt ons ‘gewoon bijzonder’, maar vooral ook ‘bijzonder gewoon’.

 

In Tubbergen sinds 1885

Derksen Mode is een familiebedrijf met ‘sterke wortels’ in de omgeving. Een nuchtere Twentse instelling kenmerkt de cultuur. Al vijf generaties lang. Rond 1885 startte H.J.C. Derksen met de verkoop van grutterswaren, tabak en stoffen. Met monsterkoffers op zijn fiets ging hij op pad richting bijvoorbeeld Saasveld, Tilligte, Deurningen, Hengelo, Borne, Vriezenveen en Enter. Hij nam bestellingen op en liet kant-en-klare kledingstukken maken door kleermakers en naaisters in Tubbergen. Twee keer per jaar bezocht hij de klanten, één keer per jaar werd er afgerekend.

Shop nu ook online bij Derksen Mode

Tijden veranderen. Maar onze passie voor mooie kleding niet. Ga voor de laatste modetrends naar onze webshop of kom naar onze winkel in Tubbergen. Voel je thuis en laat je volop inspireren en persoonlijk adviseren. In onze koffiehoek staat de hele dag een verse kop koffie of thee voor je klaar!