Naar boven

Truien & Vesten

Truien en vesten

Als er een kledingstuk genoemd moet worden waarbij de keuze steeds groter en uitgebreider wordt, dan is het deze wel. De mogelijkheden in kleur, uitvoering, materiaal en snit zijn enorm. Denk aan vleermuismouwen, driekwart mouw en wijde mouwen. Maar ook aan reversible draagbaar, seethrough en van ultrakort tot enkellang. En er is bijna geen kleur te bedenken waarin wij geen trui of vest kunnen aanbieden. Kijk voor een leuke trui vooral eens bij merken als Geisha, Expresso en Maison Scotch.

Een lekker warm vooruitzicht

De koude dagen in de Nederlandse herfst en winter lenen zich voor laagjes. En daar komen de vesten aan de beurt. Uit aan, uit aan, uit aan. Zijn ze daarom zo populair in ons kikkerlandje? Het zal er zeker aan meewerken. Het vest is dit jaar een hot item. Vooral de knie- en enkellange exemplaren zijn helemaal terug van weggeweest. Te dragen op een fake leather of een strakke legging of jeans. Of over een jurkje. En met hoge hak of snelle sneaker eronder. Altijd leuk.

Koop je favoriet nu online

Onze toppers vind je online. En bestel je je favoriet voor 22.00 uur dan heb je deze de volgende werkdag al binnen (geen levering op zondag en maandag). Makkelijk, veilig en snel. Voor een persoonlijk advies, ontvangen we je natuurlijk ook altijd graag in onze winkel in Tubbergen.