Naar boven

T-shirt & Tops

T-shirts en Tops als smaakmaker

De basis voor je outfit, dat zijn over het algemeen je t-shirt of je top. Deze bepaalt de kleur, de uitbundigheid van de set en de accessoires die erbij gedragen worden. Een ronde hals, een wijde hals, een v-hals of een col. De mogelijkheden zijn heel divers. En de laatste jaren heeft ook de zoom grote veranderingen doorstaan. Doorgezoomd, afgewerkt met borduursel, met elastiek, voorkant kort en achterzijde lang. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat maakt dit kledingstuk tot een smaakmaker van je outfit.

T-shirts en Tops van de diverse merken

In onze winkel in Tubbergen verkopen we een groot aantal tops en t-shirts van diverse merken. Zowel modische als basic shirts tref je aan in onze collectie. Modische shirts vind je onder andere van Geisha, Maison Scotch, TramontanaIchi, en Samoon. Eigenlijk te veel merken om op te noemen. Met zeer diverse stijlen.

Nu online te koop bij Derksen Mode

Een groot aantal van de toppers vind je in deze webshop. We zorgen er altijd voor dat onze collectie up to date is en dat er mooie combinatiemogelijkheden zijn. Bestel je voor 22.00 uur, dan is jouw bestelling de volgende werkdag bij jou in huis. En vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten en eventuele retouren zijn gratis. Snel, veilig en gemakkelijk dus.