Naar boven

Jumpsuits

Easy to wear

Hoe makkelijk is de jumpsuit.. Tegenwoordig kunnen we er bijna niet meer om heen. Iedereen heeft er wel een in de kast liggen. Vooral in het voorjaar en de zomer wordt dit item veel gedragen. Bij de aanloop naar mooi weer is het vaak nog te koud voor blote benen en dan is een mouwloze jumpsuit perfect. Lekker luchtig en het zit heerlijk!

Verschillen stijlen

Deze onesie heb je in verschillende materialen, stijlen en soorten. Zo heb je veel variatie in mouwlengte, kleuren en prints. Draag je jumpsuit met mooi weer eens met een casual slippertje of sandaal. We zien ook steeds meer dat dit kledingstuk wordt gedragen naar werk, sollicitaties en afspraken. Combineer het dan eens met een klassieke pump of veterschoen. In de avond iets te koud voor blote armen? Gooi er dan gemakkelijk een nonchalant vest of stijlvol colbert overheen. 

Jumpsuits bij Derksen Mode

In onze webshop vind je veel diverse jumpsuits. Kijk snel of er iets voor je tussen zit. Mocht je het niet kunnen vinden? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel in Tubbergen. Hier vind je een nog breder aanbod en veel andere items. Zit er online wel iets voor jou tussen? Shop het dan makkelijk en snel via Derksen Mode.

Voor 22.00 uur besteld is de eerstvolgende werkdag al in huis. Bestellingen boven de 50,- euro worden gratis geleverd.