Naar boven

Jassen & Jacks

Jassen en Jacks

Jassen en jacks zijn zijn een onmisbaar kledingstuk in het Nederlandse klimaat. Regen, kou, fris weer, allemaal redenen om een jas te dragen. Jassen zijn daarnaast een ideaal item voor het afstijlen van iedere outfit. Zo kan het leren jasje van de zomer in de winter ook weer binnen worden gedragen. En heb je tegenwoordig regelmatig jassen die je aan beide kanten kunt dragen. Met sjaals geef je je jas elke dag een andere look. 

Jassen en Jacks van de topmerken | Expresso jas of Reset jas

Wij verkopen de mooiste jassen en jacks uit de collecties van onze topmerken. Kies bijvoorbeeld eens voor een Expresso jas, een Geisha jas, Tramontana jas of Taifun jas. Kies je voor een Reset jas of een Superdry jas dan kies je voor een specialist. Voor elk seizoen, zowel winter als zomer, maar ook de overgangsseizoenen vind je bij ons de juiste jas.

Diverse kleuren en materialen

In ons assortiment zorgen we voor een dwarsdoorsnee van de merken en soorten jassen. We verkopen ze in alle soorten, maten en kleuren. Kies je voor een stoer, kort denim jack of gaat je voorkeur toch uit naar een mooie pastelkleurige mantel? In onze winkel in Tubbergen slaag je zeker voor een goede jas. En in onze webshop verkopen we de musthaves en mooiste items uit onze topcollecties.

Bijpassende accessoires

Bij het dragen van een jas blijft er vaak weinig van je outfit over. Om er toch hip en fashionable uit te blijven zien, kun je jouw outdoor look combineren met leuke accessoires. Kijk online eens bij ons aanbod shawls en accessoires. Wij helpen je ook graag in de winkel bij het kiezen van de juiste accessoires voor dat extra beetje kleur of warmte.