Naar boven

Blazers

Blazers

Blazers zijn er in veel verschillende kleuren en modellen. De los vallende blazer voor bij een casual outfit en de aangesloten blazer voor de wat chiquere gelegenheden. Tegenwoordig zien we veel oversized kleding. Deze trend zien we ook terug in de blazercollecties. Deze zomer zijn het vooral veel pastel- en zandtinten die de toon zetten. Veel effen items met smaakvolle, subtiele dessins. 

Pefect te combineren

In ons assortiment met blazers van merken als GeishaGerry Weber en Expresso vind je voor iedere outfit een geschikt exemplaar. Draag jij je blazer op een mooie blouse boven een klassieke pantalon of kies je voor een stoere baggy jeans met een oversized wit shirt voor onder je blazer? Tegenwoordig mag het allemaal. Het is juist trendy om nette items nonchalant te dragen. 

Blazers bij Derksen Mode

Bekijk ons aanbod snel online. Hier vind je een breed aanbod aan blazers. Jouw favorite bestel je veilig en gemakkelijk bij Derksen Mode. Ontvangen wij jouw bestelling voor 22:00 uur, dan heb je deze de eerstvolgende werkdag al in huis. Bestellingen boven de 50,- euro worden gratis thuisbezorgd.

Heb je online niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Kom dan eens langs bij ons in de winkel in Tubbergen. Hier vind je een nog breder en groter aanbod.