Naar boven

Zomermode 2017

Door Derksen Mode - 22 mei 2017 - Merken , Nieuwe collectie

 

We zijn dit voorjaar weer zo extra enthousiast over een aantal collecties. Het is elke keer weer een feestje om uit te pakken en in te hangen. Een paar namen? Nou bijvoorbeeld de collectie van Dept. Dat is dit jaar een echte topper. Maar ook Tom Tailor heeft weer echt mooie items gemaakt. En dan hebben we nog L.O.E.S. (van studio Anneloes) en Juffrouw Jansen. En van Expresso zijn we het natuurlijk al jaren gewend. Ook weer bijna elke week nieuwe items. Zullen we jou ook even enthousiast maken?

Juffrouw Jansen vol nieuwe glamour


Juffrouw Jansen is zoals je al geraden hebt een Nederlands merk. De collecties worden al sinds jaar en dag geinspireerd door stijliconen uit het verleden. The Little Black Dress bijvoorbeeld komt elk jaar in een andere uitvoering terug. En ook de zwart-witte streep is elke collectie aanwezig. Maar ook zijn de ontwerpen van een Nederlandse nuchterheid. De favoriete stofsoort is bijvoorbeeld jersey waardoor die ontwerpen ook nog eens heerlijk dragen. Een aanrader dus. Online verkopen we Juffrouw Jansen nog niet, maar in onze winkel vind je de mooiste collectie van Juffrouw Jansen. 

Juffrouw Jansen top zwart wit
Juffrouw Jansen top
Juffrouw Jansen gele rok

Heeft Dept dé collectie van 2017? 


Dept heeft misschien wel een van de succesvolste collecties van dit voorjaar en deze zomer. Wat de ontwerpers daar voor creaties hebben bedacht is ongelooflijk. En dan is het ook nog een heel betaalbaar merk. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Met name de retro-sportieve trend zit in heel veel items uit de collectie verwerkt. En dus kunnen we de collectie het beste omschrijven als vrouwelijk sportief. En ook hier weer; het draagt heerlijk. Oordeel zelf, is dit misschien ook voor jou de leukste collectie van dit jaar? Je vindt Dept zowel hier online als in onze winkel. 

Dept rok
Dept broek
Dept blouse

 

Studio Anneloes elke maand iets nieuws


Studio Anneloes is zo'n 10 jaar geleden opgestart door -juist ja- Anneloes. Ze opende een tijdelijke showroom met mooie en vooral fijn draagbare items omdat ze vond dat die er veel te weinig voor vrouwen waren. Inmiddels ligt het merk in bijna alle grotere modewinkels in ons land. En dus uiteraard ook bij ons. Het leuke van Studio Anneloes is dat ze de collectie een paar keer per maand uitbreiden. Er is dus regelmatig wat nieuws te vinden in onze winkel gedurende het seizoen. Nieuw is de collectie L.O.E.S. Ook die vind je uiteraard bij ons. Online nog niet, maar in onze winkel kun je je hart ophalen aan dit leuke merk. 

Studio Anneloes blouse
Studio Anneloes top
Studio Anneloes gestreept shirt
 

Tom Tailor met Stars & Stripes


De origine van dit merk ligt bij onze Oosterburen. En die Duitse kwaliteit zie je in de kleding goed terug. Stevige naden, goede materialen, de kleuren blijven goed ook na vaker wassen en een constante pasvorm. En wat nog meer heel aantrekkelijk is aan Tom Tailor? Ze begrijpen onze Nederlandse lange armen en benen. Goed afgestemd op ons dus. De collectie bestaat uit vlotte, hippe streetstyle items. Leuk te combineren dus met bijvoorbeeld Superdry, Lois en Dept. Toevallig zie je hier heel veel sterren, maar voor strepen kun je ook bij ons terecht. In Tubbergen in onze winkel, want online verkopen we dit merk nog niet. 

Tom Tailor sweater
Tom Tailor winkel
Tom Tailor jasje

 

Op Expresso kun je altijd rekenen

We zeiden het al, van Expresso zijn we het gewend. Voortdurend nieuwe items, altijd in lijn met de nieuwste trends en steeds weer weten ze ons te verrassen met mooie looks en hippe combinaties. We zijn bij Derksen Mode ook best wel Expresso fans. Geen wonder dan ook dat we online een grote collectie Expresso verkopen en ook in onze winkel in Tubbergen een grote collectie hebben hangen. Dus zoek je wat nieuws en ben je wel in voor een goed advies, loop dan zeker even bij ons binnen. Of bestel hier online voor 22.00 uur en pas je nieuwe look lekker voor je eigen spiegel. 

Expresso broek
Expresso t-shirt
Derksen Mode Island Vibes 
Heb je nieuwe inspiratie opgedaan? Of een nieuw merk ontdekt? De mode heeft zoveel moois te bieden. En goed in je vel zitten heeft ook te maken met hoe je er aan de buitenkant uitziet. We spelen daar graag een rol in met een goed advies. Je kunt spontaan binnenvallen, maar ook een afspraak maken voor een goed (en vrijblijvend) advies is natuurlijk prima. 

Nog meer lezen?
De voorjaars- en zomertrends van 2017
Feest- en festivaloutfits voor haar
De nieuwe collectie van Cast Iron