Naar boven

Trendalert: Wit, witter, witst!

Door Derksen Mode - 05 augustus 2016 - Trends
De titel van dit blogartikel zegt het al: wit is het helemaal! Niet helemaal nieuw natuurlijk, maar daarom niet minder mooi. Wit is elegant, fris en tijdloos. Vooral in de zomer is wit een onmisbare kleur in je kledingkast. Witte kledingstukken zijn makkelijk te combineren en laten je gebruinde huid ook nog eens beter uitkomen. Kortom, genoeg redenen om wit toe te voegen aan jouw look. (Klik op een kledingstuk om naar het desbetreffende artikel te gaan). 

Witte kleding | Vrouwen 


Expresso witte broek shop je bij Derksen Mode
Vial T-shirt shop je bij Derksen Mode
witte Vero Moda spijkerrok shop je bij Derksen Mode
Witte A Fish Named Fred blouse shop je bij Derksen Mode
 
Bij Derksen Mode hebben we een ruime keus in witte blouses, T-shirts, rokken, broeken en andere kledingstukken voor vrouwen. Hierboven vind je de favorieten van ons moment. Kijk hier om onze gehele collectie van witte kleding artikelen te zien. De witte broek is van Expresso en heeft een mooie slanke pasvorm met rechte pijpen. Het Vila T-shirt vinden wij ook erg leuk. De streepjes zorgen voor de klassieke marine look. De spijkerrok is terug van weg geweest. Deze witte spijkerrok van Vero Moda vinden wij dan ook erg leuk. Laat je zongebruinde benen nog mooier uitkomen. Ook altijd handig in je garderobe: deze witte blouse van A Fish Named Fred. Goed voor naar kantoor bijvoorbeeld. 

Witte kleding | Mannen 

Wit Ledub overhemd shop je bij Derksen Mode
Wit basic T-shirt Alan Red shop je bij Derksen Mode
Blue Industry overhemd shop je bij Derksen Mode
Blue Industry shop je bij Derksen Mode
 


Ook voor mannen heeft Derksen Mode genoeg keuze in witte T-shirts en overhemden. Wederom zie je hierboven onze favorieten en onze volledige witte kledingcollectie voor mannen vind je hier.
Het witte overhemd van Ledub is van goede kwaliteit en de zwart gekleurde knoopjes zijn een mooi detail. Dit overhemd gaat goed samen met het witte basic T-shirt van Alan Red. Is jouw stijl toch meer uitgesproken? Dan past dit opvallende bloemenprint overhemd van Blue Industry vast bij je. Verder heeft Blue Industry ook een leuk wit T-shirt in de collectie zitten met een in het oog springende letterprint. 

Witte kleding shop je bij Derksen Mode 


Derksen Mode vind je online en offline. Onze winkel zit in Tubbergen aan de Grotestraat 35-37. In onze winkel hebben wij een ruime keuze aan verschillende merken en natuurlijk aan witte kledingstukken. We weten dat Tubbergen niet voor iedereen om de hoek is. Daarom is onze online shop 24/7 geopend! Als je je bestelling plaatst voor 19:00 ontvang je je pakketje al de volgende dag thuis. Bij een bestelling van 50,- of hoger hoef je geen verzendkosten te betalen. Kijk dan ook eens bij deze merken voor een leuk (wit) T-shirt, jurkje, broek of een ander kledingstuk: Alan Red, Maison Scotch, en Ledub.