Naar boven

It's all about prints

Door Derksen Mode - 26 april 2016 - Trends

De gekste combi's

Het leuke aan prints is, dat het niet altijd even opvallend hoeft te zijn. Het ligt er maar net aan welke combi's je maakt met je items. Daarnaast is er natuurlijk heel veel verschil in welke prints en welke kleuren het kledingstuk heeft. Kies jij voor een gekke kleurencombinatie zoals oranje en groen zoals top Fardau van Expresso, of ga je voor rustiger groen wit zoals rok Femmetje van Expresso? De meeste merken zorgen dat zij naast de collectie prints ook basics hebben welke qua kleur en stijl uitstekend te combineren zijn met de print items. Wij hebben de leukste artikelen met prints voor hem en haar op een rijtje gezet.

Prints met elkaar combineren voor een echt gedurfde look

Vooral bij dameskleding zie je prints in heel veel verschillende artikelen terug. In het straatbeeld zien we dat merendeel een geprinte pantalon, rok of jurk combineerd met een uni top of jasje. Met zo'n combinatie loop je er deze zomer helemaal fashionable bij. Maar wil jij je als echte fashionista nou onderscheiden van de menigte, combineer je print items dan eens met elkaar. Dit geeft een heel gaaf effect aan je look! 

 

Ook overhemden zijn overgenomen door de prints

Bij heren zien we prints in minder artikelen terug. Vooral de overhemden zijn dit jaar goed vertegenwoordigd met prints. Zo weten we dat A Fish Named Fred altijd al gekke prints produceert, maar dit jaar heeft dit merk er concurrentie bij. Overhemden met prints zijn perfect te dragen onder een colbert voor en geven zo een speels effect. Datzelfde overhemd is daarnaast ook heerlijk te dragen in jouw vrije tijd tijdens het lekkere weer. Laat je overhemd lekker los hangen op een bermuda en je bent ready voor een dagje strand.

 

 
Zie ook ons blog over Italiaanse dresshirts. Ook daarin zijn de prints volop aanwezig.