Naar boven

Festivaloutfit & Feestoutfit voor haar

Door Derksen Mode - 11 april 2017 - Nieuwe collectie , Trends

Het seizoen van de buitenfeesten is begonnen. Van half april tot zeker eind september volgt het ene festival het andere festival op. De grootste festivals zoals Pinkpop, Parkpop, Lowlands en Dance Valley worden al flink gepromoot.  

Maar ook voor de kleinere festivals is veel aandacht. Klomppop, Festivaart, Soenda Festival, Dauwpop. Het zijn zomaar een aantal namen uit de gigantische reeks outdoor feesten. Nederland is een echt festivalland geworden. 


En de eerste uitnodigingen voor bruiloften, tuinfeesten, bbq- en poolparties worden ook al verzonden. Hoe meer de zon zich laat zien de komende weken, hoe meer er zullen volgen ♥. Laten wij nou voor jou de perfecte feestkleding in huis hebben. Dept, Rinascimento, PME, Cast Iron en ook Frank Walder en nog veel meer. Hieronder vast wat inspiratie.


Je perfecte festivaloutfit

Het is hartstikke de tijd om over je perfecte festivaloutfit na te denken. Want wat wil je aan? Het ligt er maar net aan wat voor festivaltype je bent. De springer en danser die zich vooral vrij wil bewegen. De flaneerder die er van top tot teen helemaal gestyled bij wil lopen. Of de fake-nonchalant die thuis de outfit tot in detail bepaalt, maar op het festival de 'net-uit-de-tent-look' showt. 

Wij helpen je een eindje op weg met een paar fijne festivaloutfits. Belangrijk: prettig dragend, makkelijk omschakelen van warm naar koud weer en natuurlijk helemaal in festival-stijl. 

Festivaloutfits bij Derksen Mode

Shop Island Vibes & Green Freedom items


Festival outfits shoppen bij Derksen Mode


Je feestjurk uit de kast


Het aanbod in jurkjes is alweer groot zo in de aanloop naar de zomer. En die jurkjes zijn zoooo fijn. Niet alleen zijn ze heel geschikt voor het langverwachte bezoek aan jouw favoriete festival. Maar ook daarna of in de aanloop er naar toe zijn de jurkjes geschikt voor bruiloften en andere partijen. 

  Shop de leukste feestjurkjes

 
Merken voor een goed feestjurkje, rokje of mooie outfit met broek zijn o.a. Tramontana, Maison Scotch, Rinascimento, Erfo, Taifun en Geisha. Denk ook aan goede schoenen eronder. Lukt het je om de hele dag op hakken of sandaaltjes te lopen? Kies je voor slippers? Of ga je voor sneakertjes? Gelukkig kan dat laatste tegenwoordig ook heel goed.

Ga je naar een trouwerij? Neem dan gewoon een extra setje schoeisel mee. Kun je 's avonds nog de voetjes van de vloer doen. 
 
Feest bij Derksen Mode
De tijd dat je als vrouw verplicht in jurk naar een trouwerij moest ligt achter ons. Let wel goed op de uitnodigingen met een dresscode, maar staat die er niet op, dan wordt het vaak aan jou overgelaten wat je draagt. Voor een warme zonnige trouwdatum is een witte broek of jeans een mooi alternatief als je niet zo jurk of rok-enthousiast bent.

Kleed je niet helemaal wit, want dat is dan weer tegen de etiquette van een huwelijksdag in. Dus daarboven lekker opvallend, vol kleur en afgestijld met een mooi vest of een mooi jasje. Geisha (dat zie je hieronder) is hiervoor een aanrader, maar ook Taifun en Tramontana hebben daarvoor een perfecte collectie. 

Feestoutfit voor zomer 2017


En dan heb je nog Taifun met een hele serie klassieke jurkjes in een hele nieuwe uitvoering. Zo mooi om te zien, lekker om te dragen. Zeker weten dat je daarmee de aandacht trekt. Sandaaltje, slippertje en blazertje of vestje erover voor de avond. En klaar ben je voor het feest.