Naar boven

Feest outfits voor Kerst

Door Derksen Mode - 16 december 2016 - Nieuwe collectie , Sale
Is het alweer december?! We horen het onze klanten vaak zeggen in de winkel. Maar ook wijzelf kunnen het haast niet geloven. Toch zitten we alweer aan het einde van 2016 en dat betekent: Feest! Sinterklaas is alweer lang en breed het land uit en dat betekent dat we ons weer op kunnen maken voor Kerst.
Kerst is het perfecte moment om lekker uit te pakken met feestelijke kleding. En niet alleen Kerst, ook Oud & Nieuw is de ultieme gelegenheid om je te hullen in mooie rijke stoffen en glitters. Dus zowel voor mannen en vrouwen hebben we een selectie gemaakt van feestelijke kleding voor de feestdagen.

En ben je toevallig in de buurt van Tubbergen te vinden? Kom dan langs bij ons in de winkel (Grotestraat 35-37) want niet alleen onze online shop hebben we gehuld in Kerst sferen, ook onze stenen winkel heeft een feestelijke touch gekregen. 


Feestkleding voor vrouwen

Kerst kleding voor vrouwen | Derksen Mode


Mooie jurkjes, tops in glanzende en glitterende stoffen. We kunnen er geen genoeg van krijgen. De jurkjes die je hierboven ziet zijn van Expresso. De silhouetten zijn nauwsluitend en op en top vrouwelijk. De zwarte Expresso jurk shop je hier en de rode met zwart geprinte jurk van Expresso shop je hier. 

Ook van fluweel kunnen we geen genoeg krijgen. Wil je alvast vooruit lopen op de trends? Dan is het nu de tijd om een kledingstuk van fluweel aan te schaffen. Het zwarte jasje van Expresso hierboven vinden wij een goede keus. En de subtiele sterrenprint maakt 'm nog eens extra partyproof. 

De onderste twee tops zijn van Maison Scotch, een van onze favoriete damesmode merken. De roze top heeft een luxe uitstraling door de gladde glanzende stof en de kraaltjes op de kraag. De groene glittertop daarnaast is natuurlijk echt een eye-catcher. 


Feestkleding voor mannen


Kerkstkleding voor mannen | Derksen Mode

Ook voor onze mannelijke bezoekers hebben een leuke selectie aan feestelijke en nette kleding. Het blauwe overhemd linksboven met witte stippen print vinden wij feestelijk en winters ogen. Het blauwe overhemd van Blue Industry shop je hier
Een wit overhemd kan altijd. Basic, en daarom goed te combineren. Combineer het witte Ledub overhemd bijvoorbeeld met dit mooie en nette colbert van Blue industry
Last but not least: het overhemd rechtsonder van Vanguard. De kleuren zijn chic en de print bijzonder. Kerst is dus de perfecte gelegenheid om dit overhemd van Vanguard aan te trekken. 

Ben je benieuwd naar de selectie feest outfits die we hebben samengesteld voor Kerst en Oud & Nieuw? Kijk hier dan op onze speciale feestdagenpagina

Heb jij je feest oufit al bij elkaar geshopt? Nee? Bespaar je de stress en shop jouw outfit bij elkaar in onze shop! Bij een bestelling van 50,- of hoger zijn de verzendkosten voor onze rekening en voor 19:00 besteld, de volgende dag in huis.