Naar boven

Expresso zomercollectie

Door Derksen Mode - 28 mei 2018 - Merken , Nieuwe collectie

Expresso zomercollectie

Je ziet bij ons regelmatig iets over Expresso langs komen. Het is dan ook ons populairste merk. En dat is niet zo raar als je de collecties van dit Nederlandse merk ziet. Ze brengen er meerdere per seizoen uit. Met verschillende thema's, waardoor ze een erg brede keuze bieden. 


Expresso's thema's voor dit zomer

Expresso wil een brede groep vrouwen aanspreken met hun kleding, maar tegelijkertijd niet vervallen in teveel tijdloze, neutrale kleuren en prints. Dus kiezen ze ervoor om voor elk seizoen meerdere collecties te ontwerpen.

Volg je graag alle trends en durf je best uit te pakken met kleur en dessins? Of houd je juist van rustige, primaire kleuren en de traditionele streep en dot in een nieuw jasje? Expresso heeft het beide.

Expresso To Bloom

Deze collectie van Expresso belichaamt alles wat de mode dit zomer biedt. Volop felle kleuren, grote bloemenprints en opvallende combinaties. Expresso broek Eleanor hieronder is een prachtig voorbeeld hiervan. Expresso laat perfect zien hoe je deze broek vlot en sportief combineert met een uni hemdje. 

Ook de jurkjes Eileen van To Bloom zijn aanraders. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleurcombinaties. Maar ook heeft de collectie rustige items zoals Expresso jumpsuit Elsanne en Expresso jurk Gijs.

 

A passage to India, prachtige kunstwerken

De collectie is genoemd naar het gelijknamige boek (en film) uit de jaren tachtig dat destijds veel stof deed opwaaien en een Oscar opleverde aan de oudste vrouwelijke bijrol-actrice ooit. A Passage to India schilderde een prachtig beeld van India vol kleur en traditie. Zo ook de collectie van Expresso.

Volle primaire kleuren, opvallende dessins en mooie licht vallende stoffen. Topstukken uit de collectie zijn jurk Erlen met de prachtige tijgerprint en jurk Felicia met het prachtige papaya-oranje hieronder.

 

Je vrij kunnen bewegen, Expresso's Nomade Chic

De Nomade Chic collectie van Expresso is gevuld met wijd dragende kleding. Losse transparante en lichte stoffen, een wijde pasvorm en alle bewegingsvrijheid. Dat zie je terug in bijvoorbeeld de vrijvallende Gypsie jurk hieronder.

En ook de shorts, tops en broeken zijn wijd en dragen los. Een fijne collectie voor als je een actief leven leidt en je toch ook graag netjes kleedt. Kijk voor een fijne zomeroutfit ook eens bij alle andere Expresso jurken. 

Expresso heeft zoveel combinatie-mogelijkheden

De combinaties die je kan maken zijn uitgebreid. Soms zelfs zo uitgebreid dat je zelf misschien niet op het idee zou komen om een bepaalde combinatie te maken. Zoals die van de felgele top met de bloemenbroek bovenaan dit artikel. Kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag verder in onze winkel in Tubbergen.

Nog meer inspiratie?

Online vind je nog meer inspiratie bij de looks die we regelmatig updaten en ook op onze pagina Expresso zomer 2018 vind je nog wat leuke combinaties uit de thema's. En kijk natuurlijk ook bij onze gehele Expresso collectie.