Naar boven

Expresso collectie najaar 2017

Door Derksen Mode - 17 oktober 2017 - Merken , Nieuwe collectie

Expresso voor de variatie


Expresso is een van de veelzijdigste merken in onze collectie. Als geen ander weet dit merk ons steeds te verrassen. Met de kleurkeuzes, opvallende prints en bijzondere afwerkingen. Het moet een waar feest zijn om een dagje mee te lopen op de ontwerpafdeling en alle stoffen te zien die ze gebruiken voor de ontwerpen.


 

Welke stijl past bij jou?


In het zelfde seizoen komt Expresso met meerdere collecties uit. Elke collectie heeft een eigen stijl en onderling combineren de stukken uit zo'n collectie perfect met elkaar. Inspiratie halen de ontwerpers uit de maatschappelijke en sociale trends. Zoals de zorg voor de natuur en milieu of de nostalgie naar de jaren vijftig en jaren tachtig. 


Druk, drukker, drukst, het mag echt


Het mooie van Expresso is dat als je losse kledingstukken ziet, deze al vaak zo rijk versierd zijn dat je de neiging hebt om er een rustige top onder te dragen of een unikleur broek of rok. Deze twee combinaties laten zien dat je je ook met drukke jasjes en bomberjacks niet hoeft in te houden. Drukke prints kunnen met elkaar gecombineerd worden, zonder dat het clasht. 

 

Expresso jurken met opvallende prints


Printjes die zo van het behang afgevallen zijn. Opvallende grafische hoogstandjes met heftige kleuren. En vooral de kleur rood. Daar durft Expresso rustig mee te uit te pakken. En zeker in de combinatie met blauw, creme. Het verveelt nooit en zeker niet als je het dan weer afstijlt met ene lang vest, dan weer met een zwart leren jasje en durf er gerust eens een leather look tregging onder te dragen. Succes verzekerd. 


 

Okergeel en donkerblauw


Okergeel is de kleur van het najaar. Zeker in de collectie van Expresso. In opvallende blouses en tops, maar ook als detailkleur in borduursel of als bies. De kleur past erg goed bij donkerblauw, zoals je in de combinatie hieronder ziet. Een aanrader dus. 

 


Pretty in Pink


Erg veel roze in de collectie van Expresso in dit najaar. En daar zijn wij wel blij mee, want in die donkere dagen mag er best een beetje kleur zijn. Ook hier zie je weer dat alles met elkaar gecombineerd kan worden. Leatherlook of een gecoate broek met daarop een bloemetjes top in felroze en daar weer een zwart jack op. Of een drukke print onder een bomber jack met borduursel. Het kan niet druk of opvallend genoeg. 

 

Retro gebreide truien in trendy outfits


De trui die je oma vroeger voor je breide. Die hangt nu weer bij ons op de hanger. Maar dan wel in een zachtere en kwaliteit en iets beter op je figuur afgestemd. Maar eerlijk is eerlijk, de nostalgie druipt er af. Door de combinaties met retro sportieve items, leatherlook of gecoate broek, een zwart jack, denim of een boyfriendsjeans is de look weer helemaal nieuw. Heerlijk comfortabel, warm, maar bovenal helemaal trendy. 


Expresso's gebreide truien
Die warme gebreide trui die oma vroeger voor je breide
Lees hier alles over de najaarstrends voor najaar 2017. Expresso, maar ook Maison Scotch, Tramontana en Geisha. En natuurlijk de trends voor de mannen