Naar boven

Alan Red Basics

Door Derksen Mode - 08 september 2016 - Merken

A good basic T-shirt never goes out of fashion - Alan Red

 

Alan Red, The Authentic T-shirt Company


Ruim 70 jaar geleden, of om preciezer te zijn in 1940, zag The Magir Company het levenslicht. Het bedrijf werd opgericht in Varese, een klein dorp dichtbij Milaan. Tot aan 1996 produceerden zij T-shirts, polo’s en sweatshirts voor verschillende merken. In 1996 vonden ze het tijd om zelf een label te starten en dat werd: Alan Red & Co.
Hun eerste collectie presenteerden zij in Nederland. Nu zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in basic fashion items voor vrouwen en mannen. Het is niet alleen bij Nederland gebleven, ondertussen vind je de basics ook in een tiental andere landen zoals Frankrijk, Zwitserland, Rusland enzovoort.

De hoge kwaliteit van Alan Red T-shirts

Alan Red T-shirt Ottawa 2-pack shop je online bij Derksen Mode
Alan Red T-shirt Vermont 1-pack shop je online bij Derksen Mode
Alan Red T-shirt Virginia 2pack shop je online bij Derksen Mode
Het is niet zo gek dat de basic T-shirts van Alan Red het zo goed doen in Nederland. De T-shirts zijn van een hoge kwaliteit katoen en worden in eigen fabrieken in Italië geproduceerd. Ze vinden het belangrijk de productie in eigen handen te houden zodat zij jou 100% kwaliteit kunnen garanderen. 
De T-shirts van Alan Red komen in verschillende modellen. Sommige zijn wat langer of hebben een V-hals in plaats van een gewone hals. Op de merkpagina van Alan Red vind je alle modellen en styles terug.

Combineer Alan Red met een van onze merken


Alan Red T-shirts zijn prima om op zichzelf te dragen. De T-shirts zien er goed uit en hebben een prettig draagcomfort. Maar je kan deze T-shirts natuurlijk ook prima onder een trui, vest of overhemd dragen. De T-shirts sluiten mooi aan op het lichaam waardoor je geen vervelende ribbels of kreukels voelt onder bijvoorbeeld je overhemd. Combineer Alan Red dan ook eens met de volgende merken: Ledub, New Zealand Auckland en PME Legend. Kijk hier voor onze volledige merkenoverzicht.

Alan Red basics bij Derksen Mode


Bij ons in de winkel (online en in Tubbergen) vind je een ruim aanbod in Alan Red basics. Onze winkel in Tubbergen vind je in de Grotestraat 35-37. Maar online winkelen kan natuurlijk ook. Gewoon een kwestie van alle items die je leuk vindt in je winkelwagentje plaatsen en naar huis klikken. Dat gaat eenvoudig en snel. Plaats je bestelling voor 19:00, dan zorgen wij ervoor dat jij de volgende dag je pakketje al in huis hebt. En bij een bestelling van 50 euro of hoger nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.