Naar boven

A Fish Named Fred voor vrouwen

Door Derksen Mode - 23 juni 2016 - Merken

A good catch! 

Er zijn genoeg vissen in de zee. Dus behalve voor mannen kunnen we ook leuk nieuws melden aan onze vrouwelijke bezoekers. Het leuke merk A Fish Named Fred maakt nu ook collecties voor vrouwen! Dit leuke Nederlandse mode merk van de hand van Rob Schalker begon 5 jaar geleden en is ondertussen te koop in 20 landen. En nu dus niet alleen meer voor mannen maar ook voor vrouwen.


Origineel met Fred 

A Fish Named Fred zou Fred niet zijn als de jurkjes, tops en blouses niet voorzien zouden zijn van opvallende kleurrijke prints. Net zoals de items voor mannen zijn de kledingstukken afgewerkt met bijzondere en unieke details. Veel printjes en veel kleur. A Fish Named Fred is ervoor de vrouwen die niet bang zijn om op te vallen en graag origineel voor de dag willen komen.

A Fish Named Fred jurkjes, tops & blouses 

Wat de jurkjes van A Fish Named Fred onderscheidt van andere merken is dat ze aan twee kanten te dragen zijn. Ja, dat lees je goed, de binnen- en buitenkant zijn voorzien van een aparte print waardoor jij altijd zelf kan bepalen welke kant je draagt. Eigenlijk heb je zo dus 2 jurkjes voor de prijs van 1! Klinkt goed toch? 

(Klik op een jurkje om naar het product te gaan)

A Fish Named Fred jurk bij Derksen Mode
A Fish Named Fred jurk bij Derksen Mode
A Fish Named Fred jurk bij Derksen Mode
A Fish Named Fred jurk bij Derksen Mode
 

Let’s get tropical 

A Fish Named Fred heeft zich voor zomer 2016 duidelijk laten inspireren door tropische prints en kleuren. Fel groen, rijkelijk blauw, palmbladeren. Ja , van deze collectie worden wij heel blij bij Derksen Mode! Zo’n leuk jurkje of zo’n mooie blouse is bij uitstek geschikt voor een tropische zonvakantie. Wij zien onszelf al flaneren op de boulevards en het strand.

(Klik op een blouse om naar het product te gaan)

A Fish Named Fred blouse bij Derksen Mode
A Fish Named Fred blouse bij Derksen Mode
A Fish Named Fred blouse bij Derksen Mode
A Fish Named Fred blouse bij Derksen Mode
 

A Fish Named Fred online 

A Fish Named Fred is echt een online merk waar we helemaal enthousiast van worden. Hopelijk jij ook! Wil jij nou zo’n leuk item naar huis klikken? Dat gaat heel gemakkelijk en snel. Als je voor 19:00 bestelt heb je de volgende dag je bestelling al in huis. En is je order bedrag meer dan 50,- dan verzenden wij je pakje gratis.

Nog meer tropische zomer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons board op Pinterest!