Naar boven

Welkom bij Derksen Mode

Onze store

Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Dat is waar Derksen Mode in Tubbergen voor staat. Al generaties lang. Kijk op je gemak rond in onze winkel. En laat je inspireren en adviseren over de nieuwste trends binnen onze dames- en herencollectie. En natuurlijk staat jouw gratis kopje koffie of thee voor je klaar.

Onze collectie is zeer breed én wordt wekelijks aangevuld met de allernieuwste mode. De winkel is overzichtelijk verdeeld in een heren- en een dameskant. Daar is de collectie verdeeld in stijlvolle en trendy hoeken, zodat iedereen kan vinden wat bij hem of haar past.

We staan er weer gekleurd op deze zomer!

Volop kleur in de outfits voor deze zomer. Voor de mannen betekent dit opvallend gekleurde blazers, lichte rechte jeans en opvallende dessin overhemden. Merken als Petrol, PME Legend, Jack & Jones, A Fish Named Fred en R2 zijn het passen waard.

Voor de dames gaan we voor de opvallende print shirts en blouses. En dat allemaal in warme, natuurlijke kleuren en in zwart en wit. Geisha, Gerry Weber, Expresso, Maison Scotch, Vero Moda, dit zijn de merken om goed te bekijken. 

Liever shoppen vanaf jouw eigen bank? Deze webshop is 24 uur per dag open.