Naar boven

Welkom bij Derksen Mode

Derksen Mode Grotestraat 35-37 Tubbergen

Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Dat is waar Derksen Mode in Tubbergen voor staat. Al generaties lang. Kijk op je gemak rond in onze winkel. En laat je inspireren en adviseren over de nieuwste trends binnen onze dames- en herencollectie. En natuurlijk staat jouw gratis kopje koffie of thee voor je klaar.

2019 is het jaar van: sporty, retro, felle kleuren en gedurfde outfits

De dierenprint die we al kennen blijft gewoon nog even hangen, maar dan in andere kleuren en gecombineerd met contrasterende prints of juist met een streep in een bijpassend item. Heel veel retro sporty items zien we in biezen, striping en grote logo's. Maar ook stijlvolle blazertjes en jacks zijn helemaal hot. Kijk maar eens bij Expresso, Geisha en Tramontana. Aanraders. 

Blauw in elke variant, gecombineerd met rood, groen en oranje, maar ook zwart en wit zijn de mannenmode kleuren voor deze zomer. De mode is net en formeler maar wel helemaal van deze tijd. Combinaties met een jeans zijn nog steeds erg in. Musthaves zijn een vest of trui met een opvallende print of enorm (sport)logo.  Kijk vooral eens bij PME Legend, Blue Industry en Cast Iron

Liever shoppen vanaf jouw eigen bank? Deze webshop is 24 uur per dag open.