Naar boven

Welkom bij Derksen Mode

Derksen Mode Grotestraat 35-37 Tubbergen

Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Dat is waar Derksen Mode in Tubbergen voor staat. Al generaties lang. Kijk op je gemak rond in onze winkel. En laat je inspireren en adviseren over de nieuwste trends binnen onze dames- en herencollectie. En natuurlijk staat jouw gratis kopje koffie of thee voor je klaar.

2018 is een jaar vol nieuwe trends

De damesmode biedt enorm veel kleur en combinaties. Er zijn een paar opvallende trends. Zoals de dierenprint die we al kennen, maar dan in andere kleuren en gecombineerd met contrasterende prints of juist met een streep in een bijpassend item. Een andere trend is de stijlvol-chic met plissérok, marinejasjes en grote strikken. Kijk maar eens bij Expresso, Geisha en Tramontana. Aanraders. 

Mooi blauw in alle tinten en heel mooi donkergroen, maar ook grijs en wit zijn de mannenmode kleuren voor deze winter. De mode is weer een stuk netter en formeler geworden, maar combinaties met een jeans zijn nog steeds erg in. Musthaves zijn een vest of trui met contrasterende breast pocket en opvallende grafische prints.  Kijk vooral eens bij PME Legend, Blue Industry en Cast Iron

Liever shoppen vanaf jouw eigen bank? Deze webshop is 24 uur per dag open.