Naar boven

Welkom bij Derksen Mode

Derksen Mode Grotestraat 35-37 Tubbergen

Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Dat is waar Derksen Mode in Tubbergen voor staat. Al generaties lang. Kijk op je gemak rond in onze winkel. En laat je inspireren en adviseren over de nieuwste trends binnen onze dames- en herencollectie. En natuurlijk staat jouw gratis kopje koffie of thee voor je klaar.

Onze collectie is zeer breed én wordt wekelijks aangevuld met de allernieuwste mode. De winkel is overzichtelijk verdeeld in een heren- en een dameskant. Daar is de collectie verdeeld in stijlvolle en trendy hoeken, zodat iedereen kan vinden wat bij hem of haar past. 

Doe maar groen in 2017

Want die kleur zie je in alle collecties terugkomen. Mosgroen, legergroen, junglegroen. En aan die laatste zul je nog wel eens denken als je de rijk met exotische bloemen jasjes ziet in de collecties van bijvoorbeeld Geisha en Maison Scotch. Waar wij enorm blij van worden zijn de retro-sport accenten. Strepen, brede elastieken zomen, sweatstof, net-inzetten. De witte sneakertjes kunnen dus nog lekker een seizoen voorin de kast blijven.

Ook bij de herencollecties is groen een van de belangrijkste kleuren. Prettig dat het een van de mooiere kleuren is om te combineren met denimblauw. Ook hier de palmbladeren en exotische planten. Ga je voor de iets neutralere look, kies dan dit voorjaar voor de gebreide polo en de colbert met de dubbele sluiting. Rustige look, maar helemaal volgens de laatste trends. Kijk vooral eens bij PME Legend, Blue Industry en Cast Iron

Liever shoppen vanaf jouw eigen bank? Deze webshop is 24 uur per dag open.